Birouri Cadastru Valenii de Munte

Cadastru Valenii de Munte - Ing.Topograf - Bogdan Vasile

Birouri Cadastru Valenii de Munte reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Birouri Cadastru Valenii de Munte: Cadastru Valenii de Munte - Ing.Topograf - Bogdan Vasile.

Birou Cadastru si Geodezie - Ing. topograf Bogdan VASILE
Servicii de intabulari, masuratori cadastrale, schite, planuri si orice operatiuni legate de Cartea Funciara.
0771.515.392 

Pentru Extras de Carte Funciara va rugam accesati
ecartefunciara.rocadastru topografie valenii de munte.jpgBirou Cadastru si Geodezie - Ing. topograf Bogdan VASILE va ofera servicii de intabulari, masuratori cadastrale, schite, planuri si orice operatiuni legate de Cartea Funciara, intabulare pentru apartamente, case si terenuri, spatii comerciale etc.

Cadastrul ajuta la identificarea, masurarea, descrierea si inregistrarea imobilelor in documentele cadastrale si reprezentarea acestora pe harti si planuri cadastrale.

birou-cadastru-valeniidemunteDocumentatia cadastrala este necesara pentru: instrainarea imobilului, respectiv vanzare, donatie, mostenire, in situatia in care este necesara instituirea unei ipoteci asupra imobilului, si pentru situatia in care se doreste o garantie sigura asupra dreptului de proprietate a imobilului.

Intabularea si cadastrul sunt necesare pentru actele notariale atunci cand dorim sa intrainam imobilul, dorim sa-l ipotecam, dar si cand se doreste o garantie sigura asupra dreptului de proprietate a imobilului.

Costul intocmirii cadastrului si intabularii se imparte in comisionul perceput de firma care intocmeste documentatia necesara si taxa perceputa de Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara.

Servicii

cadastru valenii de munte.pngPunem intotdeauna accent pe furnizarea unor servicii prompte si de calitate. Echipamentele pe care le folosim sunt moderne si performante, fapt ce asigura lucrari de exceptie, iar programele informatice sunt de ultima generatie.

  • Planuri in sistem Stereo 70 necesare obtinerii acordului de bransare la reteaua de distributie a gazelor naturale;
  • Servicii de cadastru si intabulare pentru terenuri, cladiri si apartamente;
  • Exatrase de carte funciara;
  • Trasare limite de proprietate;
  • Trasare axe constructii;
  • Ridicari topografice necesare obtinerii autorizatiei de construire;
  • Determinari GPS.

Galerie foto

Partenerii portalului Birouri-Cadastru.ro va ofera servicii complete de cadastru si topografie: intocmire documentatii cadastrale pentru carte funciara, realizarea sau reambularea planurilor topografice, extinderi PUG, delimitari, trasari constructii sau proprietati, relevee, inscrierea in cartea funciara a apartamentelor, inscrierea in cartea funciara a terenurilor cu /fara constructii, actualizari/rectificari de documentatii cadastrale ,precum si modificarea limitei de proprietate si/sau modificarea suprafetei imobilului, dezmembrari, dezlipiri, parcelari sau lotizari dupa caz de terenuri intravilane si extravilane, dezmembrari (dezlipiri) si apartamentari constructii inclus calcul cote indivize, comasari,alipiri de terenuri, documentatii cadastrale necesare scoaterii definitive din circuitul agricol a terenurilor aflate in extravilan, expertize extrajudiciare etc