Birouri Cadastru Ungheni

Topografie si Cadastru Ungheni

Birouri Cadastru Ungheni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Birouri Cadastru Ungheni: Topografie si Cadastru Ungheni.


Cadastru si Topografie Mures

 

  Biroul detine aparatura moderna, de inalta precizie. Va punem la dispozitie tehnici si tenologii de ultima generatie in solutionarea problemelor dumneavoastra rapid si cu costuri minime datorita eficacitatii in productie!

  Echipa de lucru din cadrul biroului detine experienta in domeniul topografiei, cadastrului si geodeziei prezentand seriozitate maxima si profesionalism. 
  Prestarea serviciilor se efctueaza in conditii optime evitand implicarea excesiva a clientului in vederea obtinerii actelor si avizelor necesare documentatiilor tehnice, iar impreuna cu colaboratorii nostri competenti si de incredere garantam inalta calitate, eficienta si rapiditate maxima in solutionarea problemelor dumneavoastra!

  Lucrari de cadastru si intabulari Targu Mures pentru obtinerea numarului cadastral si inscrierea corpurilor de proprietate in Cartea Funciara (apartamente, vile, spatii comerciale, terenuri aflate in intravilan sau extravilan), dezmembrari, alipiri, comasari, parcelari, intabulari constructii si terenuri, documentatii pentru descrierea dezmembramintelor (uz, uzufruct, superficie, servitute si abitatie) dreptului de proprietate.

  Costurile se calculeaza in functie de specificul lucrarii, de aceea este necesar sa ne contactati, oferind consultanta gratuita!

Servicii

Va oferim urmatoarele servicii legate de topografie si cadastru, dintre acestea enumeram:

  • Planuri topografice de situatie in format Stereografic 1970
  • Calcul volume 
  • Realizare de profile longitudinale si transversale
  • Trasare puncte caracteristice constructiilor, drumurilor, parcelelor
  • Aviz tehnic pentru obtinerea certificatului de urbanism sau autorizatie de construire
  • Cadastru si intabulare pentru apartamente, case, terenuri intravilane si extravilane
  • Parcelari, dezmembrari si/ sau lotizari de terenuri intravilane si extravilane
  • Ridicari topografice in scopul executarii de proiecte ale diverselor investitii (constructii, restructurari, amenajari)