Birouri Cadastru Tecuci

Cadastru Tecuci

Birouri Cadastru Tecuci reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Birouri Cadastru Tecuci: Cadastru Tecuci.

In general, serviciile de cadastru si topografie implica inregistrarea, masurarea si reprezentarea grafica a proprietatilor terestre si a altor caracteristici ale terenului, cum ar fi drumuri, edificii si utilitati. Aceste servicii sunt adesea utilizate in diverse domenii, cum ar fi planificarea urbana, constructia de drumuri si edificii, dezvoltarea imobiliara si administrarea terenurilor.

Serviciile de cadastru pot include inregistrarea proprietatilor terestre si a altor caracteristici ale terenului intr-un sistem de cadastru national sau local, care poate fi utilizat pentru a determina proprietarul terenului, pentru a stabili taxe si drepturi de proprietate si pentru a facilita tranzactiile imobiliare.

Serviciile de topografie implica masurarea terenului pentru a determina forma, dimensiunile si alti caracteristicile acestuia. Acest lucru poate fi realizat prin utilizarea echipamentelor de masurare precum teodolitele si nivelele, precum si prin analiza hartilor si a fotografiilor aeriene. Aceste informatii sunt apoi utilizate pentru a realiza harti si pentru a planifica proiecte de constructie si dezvoltare imobiliara.

Partenerii portalului Birouri-Cadastru.ro va ofera servicii complete de cadastru si topografie: intocmire documentatii cadastrale pentru carte funciara, realizarea sau reambularea planurilor topografice, extinderi PUG, delimitari, trasari constructii sau proprietati, relevee, inscrierea in cartea funciara a apartamentelor, inscrierea in cartea funciara a terenurilor cu /fara constructii, actualizari/rectificari de documentatii cadastrale ,precum si modificarea limitei de proprietate si/sau modificarea suprafetei imobilului, dezmembrari, dezlipiri, parcelari sau lotizari dupa caz de terenuri intravilane si extravilane, dezmembrari (dezlipiri) si apartamentari constructii inclus calcul cote indivize, comasari,alipiri de terenuri, documentatii cadastrale necesare scoaterii definitive din circuitul agricol a terenurilor aflate in extravilan, expertize extrajudiciare etc