Birouri Cadastru Targu Mures

TOPOSMA S.R.L.

Birouri Cadastru Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Birouri Cadastru Targu Mures: TOPOSMA S.R.L..

TOPOSMA
CADASTRU | TOPOGRAFIE Mures
0749.815.115

  Toposma - cadastru si intabulare Mures este o societate cu capital privat cu o larga experienta in domeniul cadastrului si topografiei. Suntem un colectiv tanar, autorizati ANCPI, oferind servicii profesionale, realizate eficient si cu costuri avantajoase.

  Oferim servicii complete de consultanta, executie/masuratori, expertiza judiciara in CADASTRU SI INTABULARE / TOPOGRAFIE /GEODEZIE / MASURATORI GPS / GIS.

Cadastru si Intabulare Targu Mures

  Executam documentatii de cadastru si intabulare pentru apartamente, terenuri, constructii noi pe raza judetului Mures. Intocmim documentatii de dezmembrari si alipiri terenuri, apartamentari si reapartamentari constructii, Intabulari titluri de proprietate, inscrieri constructii in CF, Masuratori suprafete agricole pentru declaratii APIA dezmembrari/unificari, planuri parcelare, planuri de situatie, trasari.

  Atentia este indreptata catre satisfactia clientului si oferirea lucrarilor de calitate, fiind cel mai important obiectiv. Chiar de la inceput, s-a investit in echipamente de calitate si au fost alesi cei mai buni specialisti.

  Dispunem de echipamente topografice moderne si performante, calitatea lucrarilor fiind garantata de catre acestea, combinata cu experienta noastra.
Tarifele practicate de noi va vor fi calculate in functie de complexitatea lucrarii, dupa studierea actelor ce ne vor fi puse la dispozitie de catre clienti.

Servicii

Lucrari de cadastru executate de firma noastra:Cadastru si Intabulare Targu Mures

  • Lucrari de cadastru si intabulare pentru orice tip de imobil (apartamente, case, vile, terenuri intravilane si extravilane);
  • Masuratori suprafete agricole pentru declaratii APIA;
  • Actualizari/Rectificari de cadastru – modificarea limitei de proprietate, modificarea suprafetei imobilului, repozitionare, categorie de folosinta si destinatie teren;
  • Intabulare constructii noi – Inscriere constructie noua in Cartea Funciara;
  • Dezmembrari si unificari de terenuri intravilane si extravilane;
  • Apartamentare – dezmembrari de blocuri pe apartamente, boxe, garaje si parti comune indivize;
  • Documentatii pentru scoaterea definitiva din circuitul agricol a terenurilor aflate in intravilan si extravilan;
  • Aviz tehnic OCPI, necesar obtinerii Certificatului de Urbanism, a Proiectului pentru Autorizatia de Construire (PAC) sau obtinerii numarului postal;
  • Relevee constructii civile si industriale;
  • Consultanta de specialitate in domeniu, oferita gratis pentru lucrarile comandate.

Lucrari de topografie
Consultanta