Birouri Cadastru Sfantu Gheorghe

Topo Dalpi SRL

Birouri Cadastru Sfantu Gheorghe reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Birouri Cadastru Sfantu Gheorghe: Topo Dalpi SRL.

  Firma infiintata in anul 2009 cu sediul in localitatea Chilieni Nr.102 condusa de sing. Nagy Dalma si ing. Nagy Alpar, va ofera o gama larga de servicii topografice la preturi fara concurenta.
  Cu peste 30 de ani de experienta in domeniul topografiei si accesul la cea mai moderna tehnologie firma noastra vine in intampinarea tuturor cerintelor clientilor sai.

  Cadastrul este sistemul unitar de evidenta tehnica, economica si juridica a tuturor imobilelor de pe un teritoriu administrativ. Entitatile de baza ale acestui sistem sunt parcela, constructia si proprietarul. Sistemul de evidenta al cadastrului are ca finalitate inscrierea in registrul de publicitate imobiliara.
  Publicitatea imobiliara are ca obiect inscrierea in cartea funciara a actelor si faptelor juridice referitoare la imobilele din acelasi teritoriu administrative. Una sau mai multe parcele alaturate de pe teritoriul unei unitati administrativ-teritoriale, indiferent de categoria de folosinta, apartinând aceluiasi proprietar, formeaza un imobil care se identifica printr-un numar cadastral unic si se inscrie intr-o carte funciara.

 In cazul topografiei se deosebesc doua parti distincte: planimetria si altimetria (nivelmentul). Pe langa topografia propriu-zisa, cunoscuta sub denumirea de topografie generala si care se executa pe suprafata terestra (de aici si denumirea de topografie la zi), mai exista si o topografie care se practica in subteran si numita topografie miniera. In functie de domeniile in care se aplica, se pot identifica: topografia forestiera, topografia inginereasca, topografia hidrologica, topografia militara s.a..

 

Servicii

Executam toate tipurile de lucrari topografice, cum ar fi:

  • Inscriere in CF (prima inscriere): conform Titlului de proprietate, Ordinului prefectului
  • Alipirea/Dezlipirea imobilelor
  • Actualizare CF: actualizarea suprafetei, inscrierea constructiilor, schimbarea categoriei de folosinta, etc.
  • Identificarea imobilelor cu CF
  • Ridicare topografica: pentru obtinerea Certificatului de urbanism, autorizatiei de construire, PUZ, etc.

Galerie foto