Birouri Cadastru Satu Mare

Cadastru si Topografie Satu Mare - PLANCAD EXPERT SERVICII SRL -

Birouri Cadastru Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Birouri Cadastru Satu Mare: Cadastru si Topografie Satu Mare - PLANCAD EXPERT SERVICII SRL - .

PLANCAD EXPERT SERVICII SRL
Cadastru | Intabulari | Topografie | Geodezie Satu Mare
0743.013.009 / 0723.292.536

Cadastru si Intabulari satu mareEchipa profesionista, autorizata ANCPI/OCPI, formata din ingineri specializati, PLANCAD EXPERT SERVICII S.R.L. va ofera: Cadastru, Documentatii pentru Carte Funciara si Intabulare, Topografie, Geodezie, Cartografie, Masuratori necesare Studiilor si Proiectelor de Constructii, Arhitectura, Urbanism, GIS, Consultanta si Studii tehnico-economice, Dezlipiri/Alipiri de terenuri intravilane si extravilane, Relevee constructii Civile si Industriale, Identificarea proprietatii, Nivelment, Cadastru General, Imobiliar si Retele edilitare, Harti 3D ale Reliefului, Planuri pentru autorizatia de construire (PAC), PUZ, PUG, PUD.

Avand o larga experienta in domeniul cadastrului, intabularii, lucrarilor si masuratorilor topografice, echipa noastra de experti autorizati de Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara, va sta la dispozitie oferindu-va servicii profesionale, realizate rapid, eficient si la costuri avantajoase in Satu Mare.

Dispunem de echipamentele topografice moderne de ultima generatie si performante, iar calitatea lucrarilor este garantata de experienta expertilor nostri. Specialistii nostri va ofera de asemenea consultanta gratuita in probleme legate de terenul, casa sau apartamentul Dvs si in toate aspectele legate de intabulare sau cadastru. Lucrarile sunt executate in conformitate cu legislatia in vigoare si respectand normele emise de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara. Preturile sunt calculate pentru fiecare proiect in parte, in functie de specificul lucrarii (geografia terenului, suprafata terenului, suprafata apartmentului). Pentru o evaluare a lucrarii Dvs va rugam sa ne contactati.

Servicii

  • Expertize judiciare topografie - cadastru - geodezieCadastru si Intabulari satu mare
  • Evaluari imobiliare ANEVAR
  • Dirigintie santier constructii hidrotehnice 
  • imbunatatiri funciare
  • amenajari peisagistice 
  • Proiectare

Galerie foto

Partenerii portalului Birouri-Cadastru.ro va ofera servicii complete de cadastru si topografie: intocmire documentatii cadastrale pentru carte funciara, realizarea sau reambularea planurilor topografice, extinderi PUG, delimitari, trasari constructii sau proprietati, relevee, inscrierea in cartea funciara a apartamentelor, inscrierea in cartea funciara a terenurilor cu /fara constructii, actualizari/rectificari de documentatii cadastrale ,precum si modificarea limitei de proprietate si/sau modificarea suprafetei imobilului, dezmembrari, dezlipiri, parcelari sau lotizari dupa caz de terenuri intravilane si extravilane, dezmembrari (dezlipiri) si apartamentari constructii inclus calcul cote indivize, comasari,alipiri de terenuri, documentatii cadastrale necesare scoaterii definitive din circuitul agricol a terenurilor aflate in extravilan, expertize extrajudiciare etc