Birouri Cadastru Gaesti

Cadastru Topografie Gaesti

Birouri Cadastru Gaesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Birouri Cadastru Gaesti: Cadastru Topografie Gaesti.

cadastru topografie gaestiInainte de a cumpara un teren, este foarte bine sa apelati la serviciile unei Firme de Cadastru sau a unei Persoane Autorizate, pentru a va arata exact unde se afla terenul pe care vreti sa-l cumparati. Noi va putem ajuta sa identificati limitele exacte ale proprietatii. Sunt foarte multe cazuri in care abia dupa efectuarea tranzactiei imobiliare, ulteriorii proprietari, vor sa stie exact unde le este terenul (s-ar putea sa nu fie unde stiati). Cu aceasta Lucrare de Cadastru, care se numeste Trasare (Intarusarea limitelor de proprietate), sunteti asigurati ca faceti o tranzactie corecta.

Trasarea imobilului (intarusare teren) este o operatie necesara deoarece, inainte sa incepeti saparea fundatiei pentru gard sau constructie, este bine sa va asigurati ca nu construiti pe terenul vecinului.

  • Documentatii cadastrale pentru intabulare garsoniere, apartamente, constructii, terenuri intravilane si extravilane.
  • Documentatii cadastrale pentru intabulare constructii.
  • Documentatii cadastrale pentru dezlipire/alipire terenuri intravilane si extravilane.
  • Documentatii cadastrale pentru dezlipire/alipire (blocuri) pe apartamente, boxe, garaje si parti comune.
  • Documentatii cadastrale pentru modificare suprafata terenuri.
  • Documentatii cadastrale pentru modificare limite terenuri.
  • Relevee constructii.
  • Intocmire planuri parcelare.
  • Cadastru de specialitate.
  • Cadastru edilitar-imobiliar.

Toate documentatiile cadastrale sunt intocmite conform legislatiei in vigoare, respectand normele emise de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara.

Actele necesare pentru cadastru si intabulare difera de la o lucrare la alta si de aceea este recomandat sa ne contactati pentru a stabili ce acte leagalizate ne sunt necesare pentru intocmirea documentatiilor si depunerea acestora la Oficiul/Biroul de cadastru si publicitate imobiliara de care apartine imobilul dumneavostra.

Partenerii portalului Birouri-Cadastru.ro va ofera servicii complete de cadastru si topografie: intocmire documentatii cadastrale pentru carte funciara, realizarea sau reambularea planurilor topografice, extinderi PUG, delimitari, trasari constructii sau proprietati, relevee, inscrierea in cartea funciara a apartamentelor, inscrierea in cartea funciara a terenurilor cu /fara constructii, actualizari/rectificari de documentatii cadastrale ,precum si modificarea limitei de proprietate si/sau modificarea suprafetei imobilului, dezmembrari, dezlipiri, parcelari sau lotizari dupa caz de terenuri intravilane si extravilane, dezmembrari (dezlipiri) si apartamentari constructii inclus calcul cote indivize, comasari,alipiri de terenuri, documentatii cadastrale necesare scoaterii definitive din circuitul agricol a terenurilor aflate in extravilan, expertize extrajudiciare etc