Birouri Cadastru Buzau

Cadastru Topografie Buzau

Birouri Cadastru Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Birouri Cadastru Buzau: Cadastru Topografie Buzau.

Avand o experienta vasta in domeniul cadastrului, intabularii, lucrarilor si masuratorilor topografice, echipa noastra de experti autorizati  va sta la dispozitie oferindu-va servicii profesionale, realizate rapid, eficient si la costuri avantajoase.

Cu echipamentele topografice moderne si performante aflate in dotarea noastra, cu experienta practica si un fundament teoretic bine pus la punct, expertii nostri va garanteaza reusita unor lucrari de cea mai buna calitate. Lucrarile sunt executate in conformitate cu legislatia in vigoare si respectand normele emise de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara. Fiecare proiect este dus la capat furnizand documentatii tehnice, masuratori de precizie, intabulari, fiecare client beneficiind de atitudinea noastra corecta .

Preturile sunt calculate pentru fiecare proiect in parte, in functie de specificul lucrarii (geografia terenului, suprafata apartmentului). Pentru o evaluare a lucrarii Dvs va rugam sa ne contactati.

Servicii

Conform Legii nr.7/1996, cadastrul general este sistemul unitar si obligatoriu de evidenta tehnica, economica si juridica prin care se realizeaza identificarea, inregistrarea, reprezentarea pe harti si planuri cadastrale a tuturor terenurilor, precum si a celorlalte bunuri imobile de pe intreg teritoriul tarii, indiferent de destinatia lor si de proprietar.
De retinut ca o documentatie cadastrala nu tine loc de act de proprietate, in schimb certifica proprietatea cu o identificare si inregistrare exacta a imobilului pentru proprietarul de drept.
Asiguram:

  • Lucrari de cadastru si intabulare pentru apartamente, case, vile, terenuri intravilane si extravilane;
  • Actualizari/Rectificari de cadastru, modificarea limitei de proprietate si / sau modificarea suprafetei imobilului;
  • Intabulare constructii noi – Inscriere constructie noua in Cartea Funciara;
  • Dezmembrari si alipiri de terenuri intravilane si extravilane;
  • Dezmembrari de blocuri pe apartamente, boxe, garaje si parti comune indivize;
  • Planuri aferente documentatiilor pentru scoaterea definitiva din circuitul agricol a terenurilor aflate in intravilan si extravilan;
  • Relevee tridimensionale pentru constructii civile si industriale.
Partenerii portalului Birouri-Cadastru.ro va ofera servicii complete de cadastru si topografie: intocmire documentatii cadastrale pentru carte funciara, realizarea sau reambularea planurilor topografice, extinderi PUG, delimitari, trasari constructii sau proprietati, relevee, inscrierea in cartea funciara a apartamentelor, inscrierea in cartea funciara a terenurilor cu /fara constructii, actualizari/rectificari de documentatii cadastrale ,precum si modificarea limitei de proprietate si/sau modificarea suprafetei imobilului, dezmembrari, dezlipiri, parcelari sau lotizari dupa caz de terenuri intravilane si extravilane, dezmembrari (dezlipiri) si apartamentari constructii inclus calcul cote indivize, comasari,alipiri de terenuri, documentatii cadastrale necesare scoaterii definitive din circuitul agricol a terenurilor aflate in extravilan, expertize extrajudiciare etc