Birouri Cadastru Bucuresti-Sector 4

Cadastru Topografie Sector 4

Birouri Cadastru Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Birouri Cadastru Bucuresti-Sector 4: Cadastru Topografie Sector 4.

Birou Cadastru
Cadastru | Topografie | Geodezie Bucuresti Sector 4

Despre Noi

cadastru topografie intabulare sector 4Birou Cadastru Sector 4 va ofera servicii cadastru si masuratori topografice, intabulare pentru apartamente, case si terenuri, intabulare, masuratori, ridicari topografice. Lucrari de cadastru (general sau de specialitate) si intabulare (inscriere in Cartea Funciara) pentru terenuri (intravilane si extravilane), apartamente, spatii comerciale.

Documentatia cadastrala este necesara pentru: instrainarea imobilului, respectiv vanzare, donatie, mostenire, in situatia in care este necesara instituirea unei ipoteci asupra imobilului, si pentru situatia in care se doreste o garantie sigura asupra dreptului de proprietate a imobilului.

Trasarea imobilului (intarusare teren) este o operatie necesara deoarece, inainte sa incepeti saparea fundatiei pentru gard sau constructie, este bine sa va asigurati ca nu construiti pe terenul vecinului.

Servicii

Cadastru si intabulare pentru terenuri intravilane si extravilane, constructii apartamente, complexe rezidentiale, alipiri; Cadastru si intabulare pentru apartamente; Cadastru si intabulare cladiri si complexe rezidentiale; Alipiri si dezmembrari de parcele si cladiri; Obtinere de avize tehnice vizate de Oficiul de Cadastru; Intabulari ale constructiilor noi pe terenuri care au cadastru; Rectificari de cadastru ce contine diferite greseli sau suprapuneri.

  • Cadastru si intabulare
  • Alipiri, dezlipiri
  • Trasari limite imobile, constructii
  • Puncte GPS, PCT
  • Intabulare constructii
  • Relevee imobile, consultanta
  • Avize tehnice
  • Planuri topografice
  • Acte notariale
Partenerii portalului Birouri-Cadastru.ro va ofera servicii complete de cadastru si topografie: intocmire documentatii cadastrale pentru carte funciara, realizarea sau reambularea planurilor topografice, extinderi PUG, delimitari, trasari constructii sau proprietati, relevee, inscrierea in cartea funciara a apartamentelor, inscrierea in cartea funciara a terenurilor cu /fara constructii, actualizari/rectificari de documentatii cadastrale ,precum si modificarea limitei de proprietate si/sau modificarea suprafetei imobilului, dezmembrari, dezlipiri, parcelari sau lotizari dupa caz de terenuri intravilane si extravilane, dezmembrari (dezlipiri) si apartamentari constructii inclus calcul cote indivize, comasari,alipiri de terenuri, documentatii cadastrale necesare scoaterii definitive din circuitul agricol a terenurilor aflate in extravilan, expertize extrajudiciare etc