Birouri Cadastru Brasov

S.C. Funciara S.R.L.

Birouri Cadastru Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Birouri Cadastru Brasov: S.C. Funciara S.R.L..

S.C. FUNCIARA S.R.L. Brasov  a fost infiintata in anul 2001, avand inca de la infiintare un capital social de 50.000.000 lei vechi. Actionarii societatii sunt in prezent aceeasi din anul 2001, fara a surveni vreo modificare a lor pe parcursul acestor ani. Ambii actionari ai societatii sunt absolventi de invatamant superior in specialitatea Cadastru din cadrul Universitatii Brasov. Administratorul S.C. FUNCIARA S.R.L. Brasov este de la infiintare si pana in prezent dl Silviu – Romulus PETRU.
 
Sediul social al societatii a figurat neintrerupt la actuala adresa situata in Brasov, Bdul 15 Noiembrie 62/B/17. Amplasarea lui se afla in Brasov pe principala artera a municipiului, care face legatura intre Centrul Vechi si Centrul Civic al orasului si de asemenea intre drumurile nationale poate cele mai importante din tara, respectiv cele din directia Pitesti, Fagaras, Sighisoara cu cea spre Bucuresti. Panotajul luminos aflat pe cladirea sediului social a fost amplasat inca din anul 2002 pe ambele laturi ( Sud si Nord ) ale cladirii, fiind vizibil cu usurinta zi si noapte. 
 
 
 
De la infiintarea societatii printre colaboratori s-au numarat cadre de la Universitatea Brasov. Numarul angajatilor a crescut pe masura dezvoltarii societatii, daca la inceput societatea avand doar 2 angajati, acesta a crescut constant, ajungand astazi la cei aflati in evidentele ITM Brasov sa fie in numar de 7. 
 
Din punct de vedere financiar, conform bilanturilor inaintate catre Administratia Financiara Brasov an de an, societatea a avut in continuu o evolutie pozitiva, pe langa balanta contabila care a reiesit in fiecare an pozitiva, cifra de afaceri a societatii a avut fara nicio exceptie o crestere continua, an de an, ajungand ca in anul 2010 ea sa depaseasca valoarea de 1.000.000 RON, care pentru o societate specializata strict pe domeniul cadastral reprezinta ceva deosebit, mai ales intr-un an de maxim al crizei economice generalizate, ceea ce, dupa parerea noastra, trebuie apreciat.

Servicii

Serviciile oferite de societatea noastra au fost inca de la inceputul activitatii pe masura cresterii gradului profesional al angajatilor. Astfel, inca din anul 2001 am putut oferi clientilor urmatoarele servicii :
Din anul 2011 suntem in masura sa intocmim si documentatii pentru certificarea energetica a cladirilor, ce au statut de obligativitate pentru toate constructiile, conform legislatiei in vigoare.
 
  ●  intabularea constructiilor si terenurilor;
  ●  ridicari topografice de specialitate;
  ●  efectuarea de dezmembrari, alipiri, comasari ;
      ale constructiilor si terenurilor;
  ●  determinari de suprafete si volume;
  ●  expertizari extrajudiciare ale imobilelor;
  ●  inscrierea terenurilor in registrele de carte 
       funciara cu caracter nedefinitiv;
  ●  identificari in registrele de carte funciara a 
       parcelelor dupa numarul topografic sau cadastral.

Din anul 2008 oferta noastra de servicii s-a completat cu urmatoarele :

  ●  studii si expertize geotehnice;
  ●  proiectare specializata de constructii noi;
  ●  obtinerea avizelor necesare documentatiilor pentru 
       obtinerea autorizatiilor de construire;
  ●  expertize valorice dupa standarde ANEVAR;
  ●  expertize calitative ale constructiilor;
  ●  studii si analize ape potabile si industriale;
  ●  trasarea constructiilor;
  ●  certificare energetica .