Birouri Cadastru Bistrita

Cadastru Topografie Bistrita

Birouri Cadastru Bistrita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Birouri Cadastru Bistrita: Cadastru Topografie Bistrita.

Despre Noi


Cadastru | Topografie Bistrita

  Cadastru topografie bistritaFirma cu experienta in domeniul: cadastru, topografie ofera servicii cadastru si masuratori topografice, intabulare pentru apartamente, case si terenuri, intabulare, masuratori, ridicari topografice. Lucrari de cadastru (general sau de specialitate) si intabulare (inscriere in Cartea Funciara) pentru terenuri (intravilane si extravilane), apartamente, spatii comerciale.

  Dispunem de echipamente topografice moderne si performante, calitatea lucrarilor fiind garantata de catre acestea, combinata cu experienta noastra.

  Cadastrul este sistemul unitar si obligatoriu de evidenta tehnica, economica si juridica a tuturor imobilelor de pe un teritoriu administrativ. Entitatile de baza ale acestui sistem sunt parcela, constructia si proprietarul.

Cadastru si Intabulare Bistrita

 Lucrari de cadastru si intabulari Bistrita pentru obtinerea numarului cadastral si inscrierea corpurilor de proprietate in Cartea Funciara (apartamente, vile, spatii comerciale, terenuri aflate in intravilan sau extravilan), dezmembrari, alipiri, comasari, parcelari, intabulari constructii si terenuri, documentatii pentru descrierea dezmembramintelor (uz, uzufruct, superficie, servitute si abitatie) dreptului de proprietate.

  Intabularea si cadastrul sunt necesare pentru actele notariale atunci cand dorim sa intrainam imobilul, dorim sa-l ipotecam, dar si cand se doreste o garantie sigura asupra dreptului de proprietate a imobilului.

  Costul intocmirii cadastrului si intabularii se imparte in comisionul perceput de firma care intocmeste documentatia necesara si taxa perceputa de Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara.

Lucrari de cadastru si topografie:

 • Plan de Amplasament si Delimitare (PAD)
 • Plan Topografic
 • Masuratori si calcule topografice
 • Profile transversale si longitudinale
 • Digitizari si CAD
 • Trasari constructii (axe/cote/puncte)
 • Trasari limita de proprietate

Produse si Servicii

Experienta in lucrarile de cadastru si intabulare, dar si seriozitatea cu care lucram ne fac alegerea potrivita in acest domeniu.
Executam lucrari de cadastru, intabulare, geodezie si topografie pentru orice tip de proiect precum:

 • Cadastru, intabulare pentru cadastru garsoniere, cadastru apartamente 2, 3, 4 camere, cadastru apartament 5+ camere
 • Documentatii cadastru, intabulari pentru case si vile
 • Cadastrul si intabularea constructiilor noi in Cartea Funciara

Lucrari de cadastru de specialitate: agricol, forestier, imobiliar, edilitar, apelor, cailor de comunicatii (drumuri , cai ferate)
Lucrari de topografie inginereasca:

 • trasari de constructii civile si industriale
 • asistenta topo Reabilitari Drumuri Nationale, retele edilitare
 • nivelment geometric de precizie
 • editare de profile transversale si/sau longitudinale existente prin diferite elemente ale constructiilor

Lucrarile topografice sunt execuatate in conformitate cu legislatia in vigoare si respectand normele emise de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara.

Executam planuri de situatie in vederea obtinerii:

 • PAC, PUD, PUZ, PUG sau a Certificatului de Urbanism.

Galerie foto

Partenerii portalului Birouri-Cadastru.ro va ofera servicii complete de cadastru si topografie: intocmire documentatii cadastrale pentru carte funciara, realizarea sau reambularea planurilor topografice, extinderi PUG, delimitari, trasari constructii sau proprietati, relevee, inscrierea in cartea funciara a apartamentelor, inscrierea in cartea funciara a terenurilor cu /fara constructii, actualizari/rectificari de documentatii cadastrale ,precum si modificarea limitei de proprietate si/sau modificarea suprafetei imobilului, dezmembrari, dezlipiri, parcelari sau lotizari dupa caz de terenuri intravilane si extravilane, dezmembrari (dezlipiri) si apartamentari constructii inclus calcul cote indivize, comasari,alipiri de terenuri, documentatii cadastrale necesare scoaterii definitive din circuitul agricol a terenurilor aflate in extravilan, expertize extrajudiciare etc